čtvrtek 30. dubna 2015

Na dosah ruky III. - 11.

Děkuji všem za komentáře, jste úžasní. :-)
Dnes jsem mezi "trochu kratší" a "nic" zvolila kratší, ale o to delší to bude příště... aha, nebude, protože prázdniny! Tak uvidíme, jak a kdy se zadaří. Tak se alespoň pochlubím: mám nové super tričko - a obrázek vypadá takhle :-)



w w W w w


"Pane, agent Barton volá o pomoc a žádá o záchranu."

"Cože?!" vylétl Tony ve vteřině ze stavu blaženého pospávání u televize s plechovkou piva do silně excitovaného stavu na pokraji infarktu. "Podrobnosti!"

"Cituji: prosím o vysvobození, umírám tu nudou!"

"Jarvisi..." Tony se několikrát zhluboka nadechl a vydechl, "tohle volá o pár nových algoritmů do tvého programu. Nemít tohle," poklepal si na reaktor, "tak je po mně."

"To vy jste chtěl, abych je sledoval," řekl Jarvis dotčeně. "Tak jsem se aktivoval i v domě v Malibu. Neměl jsem?"

"Ale jo..."

Tony rychle došel k závěru, že by měl přepsat především Clintovy algoritmy, aby si dotyčný příště laskavě dvakrát rozmyslel, jaké vzkazy bude posílat, a vypnul televizi. Jeho odhodlání užít si nebývalého klidu, jaký ve vyprázdněném bytě vládl, rychle narazilo na skutečnost, že tu byla dost nuda.

"Kde je Thor?" zeptal se Jarvise.

"V Paříži, pane."

"Se kterou...? Ne, nechci to vědět. Jen ať si užívá života - vážně Paříž? To je ale kýč."

Rozhodl se, že se půjde podívat na Natashu. Bylo by docela příhodné tu poslední vzpomínku na ni - v půlce operace a polomrtvou - nahradit něčím lepším. Při pohledu do pokoje ale rychle zjistil, že není o co stát. Byla snad bělejší než prostěradlo, rysy ve tváři podivně ostré, kyslíková maska na obličeji jí neslušela a kapačky by dodaly na dramatičnosti i mnohem obyčejnější scéně. I jeho slaboučká naděje, že si zalaškuje s hezkou sestřičkou, vzala rychle za své, protože k němu od knížky zdvihla hlavu mohutná robustní ženská s knírem a čepcem řádové sestry na hlavě. Tonymu bylo okamžitě jasné, že tohle mu Bruce udělal schválně.

"Všechno v pořádku?" zeptal se a vrhl na ni jeden ze svých oslnivějších úsměvů.

"V této chvíli ano," odpověděla a Tony zjistil, že mu to doktorské podmiňování vlastně pěkně leze krkem. "Jsem přesvědčená, že bude v pořádku. Reaguje na léčbu velmi dobře. Modlím se za ni."

"Tak... to je fajn," nepokoušel se Tony vůbec o tenhle boj, i když měl jistý dojem, že by Natasha z takové intervence moc nadšená nebyla. "Kdyby něco... však víte."

"Samozřejmě," odvětila blahosklonně. "Budu se modlit i za vás," dodala náhle, "mám pocit, že to potřebujete."

Prchnul a zpomalil až o dvě chodby dál. Pocit obecné nespokojenosti sílil.

"Kde je Bruce?"

"Není ve Stark Tower."

"Ale nezměnil se zase v Hulka, že ne."

"Od chvíle, kdy vyšel hlavním vchodem, monitoruji policejní hlášení s maximální pečlivostí, pane. Zatím nic neobvyklého."

"Hmmm..." Tony se zastavil, měl pocit, že na chodbě před ním se něco mihlo. Měl by tu být sám... dlaň se mu mimoděk nastavila do stejné polohy, jakou by už už nabíjel repulsory, ale tričko s logem Avengers, které si dnes z rozvernosti natáhl na sebe, možná nepostrádalo vtipu, ale rozhodně postrádalo energetické obvody.

Pomalu vykročil kupředu, napjatý jako struna. Poprvé měl dojem, že by mu nějaký ten masivní květináč či elegantní paroží jako výzdoba chodby docela přišly vhod, klidně váza, možná i kobereček by byl fajn, cokoli lepšího než holé ruce.

"Mňau?"

"Pacičko," usmál se Tony uvolněně a přidřepl na zem. "Či či, pojď ke mně... copak tu běháš tak sama?"

Kotě, s ocáskem vytrčeným vzhůru a naježeným jako kominická štětka, se nedůvěřivě připlížilo blíž.

"Či či," udělal vemlouvavě. Konečně se to stvořeníčko přiblížilo natolik, aby ho mohl popadnout za kůži za krkem a zvednout ze země. "No vidíš, jak to pěkně šlo," řekl ještě ze setrvačnosti milým a málem rozněžnělým hlasem a s rukou nataženou tak, aby se od něj ta koule chlupů držela co nejdál, ji odnesl k Hulkově pokoji. Dveře jenom pootevřel, elegantním obloučkem ji vhodil dovnitř a bleskově zabouchl dřív, než doznělo rozhořčené zaprskání.

"Ale neumře tam hlady, že ne? Nerad bych to Hulkovi vysvětloval."

"Ne, pane. Doktor Banner ji zabezpečil s dostatečnou rezervou."

"Jen pak zapomněl zavřít dveře."

"Je poslední dobou poněkud rozrušený," konstatoval Jarvis očividné, jasné znamení, že přepnul do tlachacího módu a je nejvyšší čas debatu ukončit.

"No dobrá. Vyběhnu se trochu provětrat." O pár chvil později už Iron man uháněl nad městem s větrem o závod. Neexistovalo moc lepších způsobů, jak si vyčistit hlavu, než páchat dobro.



Aniž to tušil, tou dobou se i Clint rozhodl zahnat nudu pobytem na čerstvém vzduchu. Šplhání po útesu pod domem bez jištění se mu zalíbilo, i když Loki měl nějaké řeči o tom, že přizabít by se bylo značně nezodpovědné, protože by to patrně nevysvětlil.

Ale Clint se po dlouhé době cítil zcela ve své kůži, sebejistý a suverénní, luk na zádech měl znovu svůj smysl, dobře, možná ne zrovna teď, teď to bylo jen kvůli tréninku, ale věděl, že se rychle dostane na starou úroveň. Ačkoli na Lokiho léčení měl dost zmatené vzpomínky, očividně to zabralo a tak byl zdráhavě ochoten připustit, že starý dluh je tím asi definitivně splacen a není už tak těžké zbavit se toho pitomého pocitu kolem žaludku, který z jeho přítomnosti a vůbec samotné existence občas míval.

Vyšvihl se přes menší převis a na chvíli zastavil, aby si vydechl. Pobavila ho myšlenka, že mezi lidmi, se kterými momentálně spojil svůj život, není snad nikdo, kdo by zpočátku nebyl jeho nepřítelem. Bojoval proti Lokimu, bojoval proti Bannerovi, kterého chvíli v Shieldu dokonce věznili, samozřejmě v jeho lidské podobě, Stark byl odjakživa v kategorii nespolehlivých, vzhledem ke své excentričnosti, dokonce proti sobě chvíli stáli i s Natashou, když byla nasazená na nepřítele a předstírala svou zradu až příliš přesvědčivě...

Vyrazil znovu vzhůru. Natasha, skvělá, báječná, krásná Natasha, ženská, kterou by jeden vážně občas s chutí zabil. Byl si jistý, že ostatní jsou přesvědčení, že se o ní pokouší, ale on sám si tím tak jistý nebyl a už vůbec si nebyl jistý, jestli to chce o sobě vědět.

Vzepřel se vší zbývající silou na rukou, zahrabal nohama a převalil se přes ostroh na rovnou zem. Na kameny plynule navazovaly dlaždice, způsobem tak přirozeným a samozřejmým, že to muselo stát celé jmění. Rozvalil se na nich a zhluboka oddechoval. Televizní sedánky a hromady křupek si přávě vybíraly svou daň.

"Pokud jsi ten svah vyšplhal pouze jedinkrát, nemohu léčbu považovat za úspěšnou," řekl Loki a Clint trochu pootočil hlavu. Lokiho na terase dosud nepotkal, spíš se zdálo, že není schopen vypnout ze svého workholického záchvatu ani na chvíli, ale teď se usadil do pohodlného křesla s výhledem na moře, v poklidné zamyšlené póze, a zjevně nedělal vůbec nic.

"Třikrát," řekl a odpovědí mu bylo jen stručné: "Budiž."

"Stejně je to ptákovina," vytáhl se Clint do sedu. "Na nic mě tu nepotřebuješ a ani nedělám nic, co bych nemohl dělat v NY. Proč tedy ta cesta?"

"Třeba Anthony zatoužil po soukromí," odvětil Loki pokojně.

"To by nás poslal do háje, neorganizoval by tajný výlet."

"Nebo bylo účelem svést tvé myšlenky od agentky Romanové."

"To je ještě větší nesmysl."

Lokimu ve tváři probleskl pobavený úsměv. "Skutečně mu ji přenecháš bez boje?"

Clinta vůbec nepřekvapilo, že Loki ví, jak se věci mají, ačkoli nebyl poblíž těch nejpodstatnějších momentů. Byl na tyhle věci až nepříjemně vnímavý, s totálně slepým mimoněm Starkem dohromady tvořili jeden průměrně všímavý pár.

"Kdyby to byl někdo jiný..." Pokrčil rameny. Možná kdyby to byl kdokoli jiný, ale zrovna Bruce... copak mohl brát vážně jako soka Bruce? Navíc byl z nich asi jediný, před kým cítil jakýsi respekt. Tak třetinku díky skutečnosti, že ten chlap byl vážně úžasně chytrý. Ze zbylých dvou proto, že dokázal přeměny v Hulka ustát asi tím nejlepším možným způsobem. Ani se z toho nezbláznil, nebo alespoň ne moc, ani se v tom nezačal vyžívat. Clint si vůbec nebyl jistý, jak by to zvládl na jeho místě on sám.

"Kdyby to byl někdo jiný," zopakoval Loki. "Jak velkorysé a ušlechtilé."

"Jestli jede Natasha zrovna po něm," ušklíbl se Clint, "tak zcela očividně nejsem její typ. Jsem na to příliš krásný a - a vůbec, zrovna s tebou se fakt nechci bavit o ženských! Vlastně o ničem, teda nechápej to špatně, z mého soukromí."

"Které prakticky neexistuje," dodal Loki a Clint zjistil, že ho tenhle chlap ale vážně neskutečně vytáčí.

"Dělám co dělat chci a ještě to má smysl," odsekl. "To je víc, než o svém životě může říct většina lidí. Jsou věci, ve kterých jsem vážně dobrej." Trochu vychladl. "Už zase jsem, abych tak řekl. Díky. Máš to u mě."

Loki vážně přikývl a Clint získal ne úplně příjemný pocit, jestli se právě k něčemu nezavázal.

"To do mě rejpeš z nějakých ušlechtilých důvodů, poznej své nitro a tak, nebo je ani nebudeš předstírat a jenom ti to dělá dobře?"

"Nejlépe mou auru tajemna ochrání odpověď 'samozřejmě z obou'." Loki dokázal vypadat úžasně potměšile a spokojeně zároveň jenom tím, jak mu blýskaly oči.

"Chm. Ale ty neděláš věci jen tak," dodal proto Clint s malým otazníkem na konci.

"Chci, aby byl Anthony v bezpečí," řekl Loki prostě. "Ty jsi toho součástí."

"Aha? Tak fajn, to beru. Snad se brzy protáhnu naostro..."

"I proto jsme tady."

Clint zpozorněl. "Jdeme do akce?"

Loki přikývl a přejel si rukou před obličejem - a Clint s úžasem zjistil, že hledí na Tonyho Starka. "Tak to je pecka." Vyskočil na nohy a obešel ho ze všech stran. Dokonale přesvědčivé do posledního vlásku. Lepší než jakýkoli možný převlek, protože Tony, kromě toho, že byl o kus menší, měl i dost odlišnou stavbu těla. "Vážně jste se právě nějak nevyměnili? To je úžasný."

Loki se přeměnil zpět do své obvyklé podoby.

"Nebylo by rozumné vystavovat Anthonyho nebezpečí," oznámil.

"Já tobě budu dělat ochranku?" uchechtl se Clint. "Stark samozřejmě nic neví."

"Samozřejmě."

"Bude prskat. Jako Iron man chůvu fakt nepotřebuje."

"Tam, kam půjdeme, však jako Iron man přijít nemůže," řekl Loki. "Povím ti, jaká bude tvá role."

"Jsem jedno velké ucho."

"Nechtěl jsem být tak netaktní, abych upozorňoval na tvé nedostatky v oblasti uší, ale budiž."

"Moje uši jsou naprosto v pořádku! Souměrné a optimálně rostlé! A vůbec, vraťme se k plánu."

Loki se odmlčel a Clint přímo jasnozřivě viděl, jak si v hlavě rovná slova, aby řekl co nejméně. Nakonec to vměstnal do velice krátké věty. "Vyměníš mě."

"He?" udělal Clint.

"Tu osobu potom musíš dostat do bezpečí. Nic, co by pro tebe bylo novinkou."

"Nějakých výměn jsem se už účastnil," připustil Clint. "Skoro vždycky v tom byl podraz, nejčastěji z obou stran současně."

"A tak tomu bude i tentokrát, i když dosud své sliby plnili a já získal, co bylo domluveno - to je však minulost. Předstou doufám, že ji získáme. Tvá úloha bude o to lehčí, že mně žádné nebezpečí samozřejmě nehrozí."

Clint měl sice jisté pochybnosti o Lokiho nezničitelnosti, ale zároveň neměl v plánu si dělat hlavu zrovna s ním. "Podrobnosti, prosím! Kdybych tu měl židli, sedím na krajíčku a napětím ani nedutám."

Loki náhle vstal, nečekaným, plynulým pohybem, jako by snad dosud uvolněně neodpočíval; sepjal ruce za zády a skoro to už vypadalo, že ani nechce hovořit ke Clintovi, ale že si to vyřídí s dalekým obzorem. Nakonec se ale přeci otočil, hlavu nepatrně na stranu v jakési dětinské zvědavosti a úsměv na příliš pevně semknutých rtech.

"Dovedeš si snadno představit, že mám strach?" zeptal se.

Clint zaváhal. Zřetelně cítil, že tahle otázka může sklouznout někam, kde by s Lokim rychle přestali být kamarádi. "Každý má někdy strach," řekl nakonec.

"Já nejsem každý," odvětil Loki povzneseně.

"Ale před Thanosem jsi se klepal jak ratlík!" Tolik k opatrnickým předsevzetím.

Ale Loki kupodivu souhlasně přikývl. "Thanos není mrtvý, Clinte Bartone. Důvody k obavám nepominuly a měl bys cítit větší než já, protože to bude tvůj svět, ke kterému se upře jeho zuřivost. Vyrazíme ráno."


w w W w w


Někdy tou dobou, kdy se první sluneční paprsky prodíraly přes smogovou peřinu, si Tony Stark kritickým okem prohlédl vystavenou paletu kravat a nakonec sáhl po jednom mírně konzervativnějším kousku, s vědomím toho, že jeho obecenstvo bude vesměs starší než on sám. S hodinkami to bylo snadnější, dávaly prostor pro trochu neokázalého, ale netajeného luxusu. Dobrý oblek, dokonalé boty, úhledně oholen. Věděl, že na fotkách bude vypadat perfektně, a tak to také mělo být. Tahle zakázka byla pro Stark Industry důležitá a on byl první, kdo si bezvýhradně uvědomoval, že mít dobrý produkt zdaleka nestačí.

Další drobné rozhodování ho čekalo v garáži. Sobě pro radost, nebo ukázat trochu vlastenectví? Pro radost, usoudil rychle a vykročil k černo-rudému Koenigseggovi, kterého od doby, kdy ho získal, ještě nestačil pořádně projet. Což byla vážně škoda, když už ho nastříkali podle jednoho z jeho ironmanských brnění, ano, zrovna podle toho, díky kterému zůstal tenkrát Bern poměrně lidnatým městem... Ne že by měl na ucpaných silnicích kolem NY šanci jet čtyřstovkou, to jen vědomí takové možnosti mu dělalo sakra dobře, o elegantních tvarech úžasně aerodynamického sporťáku nemluvě. Usadil se a zatímco nastavoval podvozek pro běžnou silnici, uvažoval nad tou malou show, které se měl dnes účastnit. Nebylo tam mnoho prostoru pro nestandardní události: klasická předváděčka pro vojenské hlavouny s předvídatelným výsledkem, protože specifikace už znali a byli samozřejmě nadšení. Trochu sranda, trochu nuda, malé připomenutí časů, kdy pro něj takovéhle věci byly denním chlebem.

Sáhl pro brýle - "Loki, oblek dobrý, ale přidej brýle, Tony je nosí mezi lidi skoro pořád." - nastartoval a šlápl na plyn. Motor zavrněl spokojeně jako dobře najedený tygr. Tony vůbec netušil, že o kus kontinentu dál právě Clint usedá na místo řidiče jiného jeho sporťáku, pro změnu sametově černého Pagani, které by mu rozhodně nechtěl půjčit, a tak bylo to zadostiučinění pro Clinta docela příjemné. Ostatně, to dobou byl ještě přesvědčen, že ho Tonymu do garáže vrátí v pořádku a bez jediného škrábanečku; stejně jako Tony o tom, že bude zpátky nejpozději na odpolední svačinu.

Mýlili se oba.





- Pokračování -




16 komentářů:

  1. Skvělé počtení jako vždy. Nedala by sis říct na honorář v podobě lístku do kina? Určitě chceš znovu a já nechci jít sama :-D Sobota je naše! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvé komentáře sice zpravidla postrádají kvantitu, zato v sobě mají jistou nepopiratelně sympatickou kvalitu. :-D

      Vymazat
  2. Jak jako prázdniny?! :-D když to vypadá, že dojde k velkým věcem... Ty zase chceš, abych tu pukala napětím :) Huh, kdo sakra může být ta osoba, kterou chce Loki vyměnit... a ta jeho zmínka o strachu... sakra, já jsem tak nedočkavá! :-D Moc se mi líbí, když Loki říká věci jako: "Chci, aby byl Anthony v bezpečí." :)
    Moc moc moc děkuju za bezvadnou kapitolu, na další se budu děsně těšit ;)

    PS - skvělý obrázek! :-D Kolik máš takových triček?

    OdpovědětVymazat
  3. "Mýlili se oba." ? .... Ja to do pondelku nevydržíííím ( alebo vlastne do kedy napíšeš ďalšiu kapitolu)

    OdpovědětVymazat
  4. Co to zase Loki kuje za pikle? Už vidím, jak se tam někde potkají. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Sitara: jsem totiž padouch! Když už se nám to finále blíží... tak mě napadá, že si jeho podobou vlastně moc fanoušků nezískám. A sakra. :-D Trička jsem již sepsala na příště. :-D

    Natie: já zase musím vydržet tam nepsat detaily z nových Avengers, to je ještě větší fuška! :-D

    Catrina: vidíš, to by bylo dobré, škoda, že mě to nenapadlo. :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pozor, tohle znělo nějak zlověstně, že si podobou finále moc fanoušků nezískáš... neděs mě, prosím tě :-D Jestli trojku zakončíš nějak kruťácky nebo je necháš se rozejít, tak...! (ještě to musim vymyslet) :))

      Vymazat
  6. Ta správička trochu prestrašila aj mňa ten Clint si robí teda srandu z chudáka Tonyho a ešte v jeho veku :DDDDD tak to sa nerobí. Teraz má byt sám pre seba a aj tak mu nie je dobre :DDD. Ale to len preto, že si na nich zvykol a už neviem bez nich byť :DD ale to určite nikdy neprizná.
    Dúfam, že sa Natasha z toho čoskoro vylíže a som rada, že sa to nezhoršuje.
    Mno a teraz Loki a ten jeho záhadný plánik tak to som zvedavá čo ma v pláne s Tonyho podobizňou a to veľmi. A ešte sa k tomu pridal aj Clint som bola trošku prekvapená aj keď poriadne nevie o čo ide. Síce to sa mu deje práci často ale je to predsa Loki :DDDD.
    Stále opakuje, že chce aby bol Tony v bezpečí, tak to ho pred niečim ale niekym chráni. Tony je v nebezpečí ? Alebo sa na scéne zas objaví Thanos ?

    OdpovědětVymazat
  7. Poté, co jsem během čtyř dnů viděla nové Avengers 2 dvakrát, jsem ani nedoufala, že v této kapitolce bude tolik Clinta - supeeeer!!!! :-) Vtipy netřeba vypichovat, jsou boží. A už se nemůžu dočkat, až bude pokračování, protože mě děsně zajímá, co bude s Clintem (doufám, že bude mít roli důležitou a bude tam hodně akce :-D, že bych mu pak pofoukala bebíčka :-) ehm, jasně, tak třeba ve snu) a co bude s Tonym (že Lokimu někdo naruší jeho plán?). Jsem hodně zvědavá.
    Btw. jak se ti líbili Avengers? Mě moc.

    OdpovědětVymazat
  8. Sitara: já a cokoli kruťáckého? I koťátko jsem vám tam dala! Co už může být více vzdálené jakékoli kruťáckosti, než koťátka? Tady se člověk fakt nezavděčí... :-D

    Steeeva: tak já už raději nebudu strašit. Ono kdo ví, třeba si to chlapci vyříkají a budou v pohodě. Já tam předem mám jenom tu osinu, k řešení si dospívají bez mého přispění :-D Thanos je na Asgardu zkamenělý, snad mu to ještě chvíli vydrží. A Clint... ten se zapotí. Ale chtěl se přeci rozhýbat, ne? :-D

    Sun: tak dobrý, nejsem v tom sama. Taky už jsem je stihla dvakrát :-)) Ale bez spoilerů by to nešlo, tak se omezím jen na: dosud jsem ve fázi zpracovávání daných událostí :-D Je to hrůza je takhle najednou vidět ve filmu, já je v té povídce vidím víc jako z těch jejich animáků. Snad se to nějak srovná... :-) Na pokračování se rozhodně pilně pracuje, ale jde mi to jak psovi pastva. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tím začátkem jsi mě dostala. Příšerně jsem se lekla, co se zase děje, že by Loki něco provedl a ono toto... :´D Super. Kam na ty vtipy chodíš :) "Probírat moje soukromí.." "Které neexistuje." Jsem ráda,že se Natasha lepší. Třeba šel Bruce pryč, aby jí sehnal krásný dáreček :* (Pff Naivko...) Clint opět do akce! Tentokrát s jiným šéfem....Snad nebude Fury žárlit :D Mohl by mu dát týden padáka za změnu strany :D Hrozitánsky mě zajímá, koho chtějí vy měnit za koho... Mám podezření, že za Tonyho, ale koho tím chce získat? Koho může Loki na zemi znát a stát o něj tak moc, že se obětuje? Hm....Exploduje mi hlava! Pěkně jsi to na nás narafičila ty Lokiho zplozenče! :D Být na Clintově místě, zničím Tonymu auto tak, že ho ani nepozná :D Jinak na Avengers jsem byla 30.4. ve Špalíčku s titulkama. (Robert Downey Jr. má prostě sexy hlas...) Šla jsem tam já s pár kamarádkama a pozor....v kostýmu! Hrozitánsky jsem si to užila! Ale fotky sem dávat nebudu. Tůdle! (Chápu, že to nikoho nezajímá, ale.....Prostě mám zvláštní náladu....Hele, nevim čím to je, ale když píšu komentář, vždy mám divnou náladu.....Říkejme tomu záchvat euforie :D) Obdivuju tě, že se spoilery držíš. Já málem hned vyslepičila celý obsah i s nejlepšími scénkami.... Co ještě na závěr? Super kapitola a už by to chtělo nějaké odpovědi, stále se mi jich nedostává :D
    P.S. Viděla jsi tam někde Lokiho? My jsme čekaly jak trubky, celý titulky jsme tam proseděly a ono nic!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. P.S.S. Musím si vylívat srdíčko někam jinam, nebo se příště v komentáři vůbec nedostanu ke kapitole...:D

      Vymazat
    2. Všechno jsem tak pečlivě narafičila, že už jen tiše doufám, že se mi to taky všechno podaří rozplést :-D
      Taky mám raději titulky, konkrétně 2D titulky, navíc je tam neukázněnější obecenstvo a většinou tam nikdo moc nemluví :-)) Kostým paráda! Já měla jen tričko :-)) Spoilerovala bych, až bych brečela, vždyť tamto nebo tamto, to je hrůza, se prostě potřebuje probrat :-D Holt si ještě musím počkat. :-)) Lokiho mám takový velmi velmi matný dojem, že se možná mihnul v tom Thorově snu na nějaký mizivý okamžíček. Zkusila jsem to najít, ale zatím je jen kinorip, na kterém je prd vidět, ale ono by to asi nepomohlo, protože přehrávač neumí posouvat po tak malých kouskách, aby se to soudnému člověku chtělo zkoušet moc dlouho :-))

      Vymazat
    3. Právě jsem se po něm rozhlížela, když se objevila ta Thorova noční můra. Vždyť kdo jiný by tam mohl být, než Loki? :D

      Vymazat
    4. Přesně, ideální místečko. Uvidíme, však on to někdo projde za nás... nebyl v té kápi? - ona se nakonec odpověď vyjeví i s doprovodnými ilustracemi :-D

      Vymazat
  10. Jů jů, a já na další kapitolu nemusím čekat, heeč! Paráda, čte se to samo ;)

    OdpovědětVymazat